Persberichten

DTP@Work gaat DLL (De Lage Landen) ondersteunen bij de migratie van onderdelen naar Rabobank en Daimler-Mercedes

DLL gaat meerdere van hun services overhevelen naar Rabobank. Daarnaast is het onderdeel Athlon leasing verkocht aan Daimler-Mercedes. De ICT migratie is een wezenlijk onderdeel van deze migratie. DTP@Work levert de progremma manager om deze strategische migratie in goede banen te leiden.


DTP@Work gaat ING Carlease ondersteunen op het gebied van programma management binnen de afdeling infrastructuur

Om meer grip te krijgen op de projecten die lopen binnen de afdeling technische infrastructuur heeft ING Carlease DTP@Work om ondersteuning gevraagd. Daarnaast zal DTP@Work gaan ondersteunen bij het disentanglement traject na de verkoop van ING Carlease aan BMW.


lees meer >>


DTP@Work gaat Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem ondersteunen binnen de afdeling Automatisering

DTP@Work stelt bij Rijnstate Ziekenhis te Arnhem kennis en kunde beschikbaar binnen de afdeling Automatisering om de werkdruk aldaar te verminderen. Daarnaast gaat DTP@Work binnen de afdeling het projectmatig werken op een hoger plan trekken.


lees meer >>


DTP@Work gaat Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem ondersteunen op het gebied van projectmanagement

Middels de inzet van een medewerker van DTP@Work gaat DTP@Work kennis en kunde leveren aan Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem op het gebied van projectmanagement.


lees meer >>


CTB en DTP@Work intensiveren samenwerking op gebied van nearshoring

DTP@Work en CTB ICT Bouw te Ede hebben hun samenwerking op het gebied van nearshoring geintensiveerd. DTP@Work gaat het bestaande Bouw-portaal van CTB redesignen en bouwen in Sharepoint.


lees meer >>


DTP@Work gaat Rabobank Nederland ondersteunen op het gebied van releasemanagement en outsourcing

Middels de inzet van een medewerker van DTP@Work gaat DTP@Work kennis en kunde leveren aan Rabobank Nederland op het gebied van releasemanagement en outsourcing.


lees meer >>


CTB en DTP@Work tekenen raamovereenkomst nearshoring

DTP@Work heeft op vrijdag 15 januari 2010 met CTB ICT Bouw te Ede een raamovereenkomst ondertekend waarmee DTP@Work via nearshoring de realisatie van de software ontwikkeling op het gebied van Sharepoint voor CTB gaat verrichten.


lees meer >>