Opdrachtgevers

Beter resultaat

Betrokken, dedicated, medewerkers halen meer uit zichzelf en meer uit hun functie. Ze functioneren beter, zijn enthousiaster en weten dit enthousiasme over te brengen op hun collega’s. Hierdoor zijn hun resultaten beter dan die van de gemiddelde medewerker. Dit is onze visie achter DTP@Work.

Hoog niveau

DTP@Work werkt met zulke dedicated top professionals. Wij detacheren, werven en selecteren DTP-ers van minimaal HBO/WO niveau op ICT, marketing, sales en communicatie gebied. Onze DTP-ers hebben bovengemiddeld ervaring en betrokkenheid. Top professionals die begrijpen dat uw succes ook hun succes is en die het leuk vinden om echt met hart en ziel voor uw succes “te gaan”. Mensen ook die door constante scholing in zichzelf blijven investeren om bij de top in hun vakgebied te blijven behoren.

Het Geheim

Het geheim van onze formule is even doeltreffend alsook eenvoudig en is – in essentie – terug te voeren op ons motto “betrokkenheid door transparantie”. Wij staan voor eerlijke, duidelijke en volledig transparante afspraken met zowel onze opdrachtgevers alsook onze medewerkers.

Om onze relaties een idee te geven van de beschikbare DTP-ers sturen wij hen 2-maandelijks een overzicht. Dit overzicht is niet uitputtend, maar geeft wel een idee van beschikbare DTP-ers.

Wilt u dit overzicht ook graag ontvangen, stuurt u ons dan even een mail en wij zullen uw gegevens opnemen in onze maillijst. Ga naar Contact